Ik ben Ik

/ | \

Een boom is een boom, ik ben ik

Als ik in de natuur ben, kan ik helemaal mezelf zijn. Als ik daar om me heen kijk, zie ik in alle verschillen een grote harmonie. Een boom is gewoon zichzelf, namelijk een boom. Bovendien doet die boom niet zijn best om een steen te zijn, of een bloem, of een vis. Dat geldt voor alles in de natuur. En dan dus ook voor mij.

Op dat moment kan ik dieper voelen dat ik deel uitmaak van dit Grote Geheel. Dat we niet afgescheiden zijn, maar bij elkaar horen. Samen in die voortdurende cyclus. Heel natuurlijk, eigenlijk!

 

De camera als verbinder

De camera helpt me om in verbinding te blijven kijken naar wat er voor me ligt. Een nieuwe invalshoek, een mooie lichtval, een verrassend detail of juist het grote plaatje. Soms helpt het ook bevatten: niet het hele grote geheel, maar ik verbind met met het gedeelte waar ik de zoeker op richt.

Hoe dan ook: als door de ogen van een kind de wonderlijke wereld aanschouwen.
 

Awen - fotografie voor inspiratie

Soms krijgen foto's voor mij een poëtische diepgang. Awen in uitvoering, zou je kunnen zeggen! Deze 'woordloze gedichten in beeldvorm' vind je terug in het album BeeldGedichten

In de overige albums die ik met je deel, vind je verschillende onderwerpen die ik leuk vind. Wie weet, vind jij ze ook leuk! En voor de handigheid: als je wilt weten wat pareidolie inhoudt, lees dan deze pagina.

Je kunt mijn foto's bestellen, als poster of voor je website. Neem voor meer informatie contact met mij op.
 

Met hartelijke en inspiratievolle groet,

/ | \

terug naar boven

een vonk van inspiratie

Copyright © 2018 Awen - een vonk van inspiratie. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.